Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5082 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Juz ci mówiąłm ze nie popierduje!!! Ty ty ty.... gnojku jeden!!!

No właśnie Kowalski,jak już to się pierdzi salwami,a nie popierduje

...a dziekuje, a poslucham rady bardziej doswiadczonej kolezanki

Ps. jak juz mi tam lazisz po profilach, to bys chociaz jakie dobre slowo zostawila...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski10 napisał:
giovi2 napisał:
Kowalski!!!!!!!!Zmień ten avatar,(nie wiem co to ma byc,mucha czy pająk)pająków się boję,a muchy roznoszą bakterie

Karaluch...mieszka u mnie od wczoraj...
Jak to mowia: "przyjaciol sie nie wybiera", ale gdybym mial wybrac pomiedzy nim a fullcasco, no to...

Ja mam nadzieję,że pozbędziesz się tego lokatora zanim ja wrócę,bo moja noga nie przekroczy tego progu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski10 napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Juz ci mówiąłm ze nie popierduje!!! Ty ty ty.... gnojku jeden!!!

No właśnie Kowalski,jak już to się pierdzi salwami,a nie popierduje

...a dziekuje, a poslucham rady bardziej doswiadczonej kolezanki

Ps. jak juz mi tam lazisz po profilach, to bys chociaz jakie dobre slowo zostawila...

No jak mam zostawic,dobre słowo,jak widzę ,że moje miejsce zajęły jakieś insekty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
fullcasco napisał:
nie ma sprawy
tylko go przypadkiem teraz nie nadepnij

...takie tam zarty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
no co ty mniejszym dokuczasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dobrze ze sie zgodziles.Wiekszosc wie jakie bylo moje zdanie na temat moderatorow na naszym forum ale niestety zycie zweryfikowalo moje zdanie. Skoro nie potrafimy utrzymac samych siebie w ryzach a slowa kurwa itp uzywane sa czesciej niz przecinek u niektorych uzytkownikow,musimy miec kogos kto nadtym zapanuje.Nie masz powodu sie tlumaczyc(kibic -sedzia) ze swojej funkcji bo wiekszosc uzytkownikow neta zna zasady.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Dobrze ze sie zgodziles.Wiekszosc wie jakie bylo moje zdanie na temat moderatorow na naszym forum ale niestety zycie zweryfikowalo moje zdanie. Skoro nie potrafimy utrzymac samych siebie w ryzach a slowa kurwa itp uzywane sa czesciej niz przecinek u niektorych uzytkownikow,musimy miec kogos kto nadtym zapanuje.Nie masz powodu sie tlumaczyc(kibic -sedzia) ze swojej funkcji bo wiekszosc uzytkownikow neta zna zasady.

...a ja uwazam, ze mial powod, zeby sie tlumaczyc...
a to, ze taka funkcja jest potrzebna to wiesz Ty, to wiem ja, to wie moj kolega i kolezanka. Wiedza nawet ci co przeklinaja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
krolestwo za konia napisał:

Fazi,a mozesz wymienic z nicka tych użytkowników, ktorzy stosują słowo na "K" czesciej niz przecinek? Jakos do tej pory nikt nad tym nie panował, w sensie ze nie było ostrzeżen itp. , a moderatorzy byli od poczatku. I jakos to forum trwało, a nawet sami uzytkownicy sobie zwracali uwage,zeby nie robic rynsztoka.To teraz jak moderatorem został ulv to niby ze co, ze kazdy w majty narobi i sie zastanowi 3 razy zanim cos napisze "niestosownego"?
Chłopaki nie przesadzajcie w drugą strone...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
Pawel K.
(paco)
Początkujący
co nie zmienia faktu, ze na forum jest balagan i w kazdym watku sa informacje, ktore calkowicie odbiegaja od jego tematu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
paco napisał:
co nie zmienia faktu, ze na forum jest balagan i w kazdym watku sa informacje, ktore calkowicie odbiegaja od jego tematu.

"Dino nie kazdy wie co to czarna wolga"

To jakas norweska ksiegowa???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok